ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί υποψήφιοι, αγαπητές/οι φοιτήτριες/ες

Οι κλάδοι των Logistics, της Διαχείρισης Ενέργειας και του Project Management αποτελούν αναμφίβολα τομείς αιχμής στο σύγχρονο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς. Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η εκπαίδευση επαγγελματιών στους παραπάνω τομείς, ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Το ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία» του Πανεπιστημίου Πειραιώς φιλοδοξεί να αποτελέσει βασική πηγή άντλησης στελεχιακού δυναμικού υψηλού επιπέδου για επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Σε αυτό συμβάλλει, τόσο το εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει σε κατευθύνσεις υψηλής προτεραιότητας για τη χώρα µας και διεθνώς (Logistics Management, Energy & Environmental Management, Project Management), όσο και το ακαδημαϊκό προσωπικό με διακρίσεις στον τομέα του, δημοσιεύσεις στα καλύτερα διεθνή περιοδικά και με υψηλού επιπέδου ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Παράλληλα, αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής εμπειρίας των φοιτητών του Προγράμματος αποτελούν ποικίλες δραστηριότητες, όπως σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδευτικά ταξίδια, ασκήσεις προσομοίωσης, εταιρικές επισκέψεις που προσθέτουν ειδική αξία.

Η συμμετοχή σας στο ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία» θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επαγγελματική σας ανέλιξη στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Το ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία» αποτελεί υπεύθυνη επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να επενδύσετε στο μέλλον.

Καθηγητής Γρηγόριος Χονδροκούκης
Διευθυντής ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία»

This site is registered on wpml.org as a development site.